Dygtig og Engageret Tømrer Søges til Spændende Team

Profilbillede
dato

Vi søger en dygtig og engageret tømrer til vores team. Som tømrer hos os vil du få en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver. Vi værdsætter faglig stolthed og godt håndværk, og vi søger en tømrer, der kan bidrage med netop dette. Er du vores nye tømrer?

Vi er en virksomhed, der vægter kvalitet og godt håndværk højt. Vi har et stærkt team af dygtige tømrere, og vi søger nu en ny tømrer til at styrke vores team endnu mere. Som tømrer hos os vil du blive en del af en virksomhed, der sætter medarbejderne i centrum og hvor der er plads til faglig udvikling.

Din profil:
- Du har erfaring som tømrer
- Du har kørekort
- Du har svendebrev som tømrer

Dine primære arbejdsopgaver:
- Tagarbejde
- Renoveringsopgaver
- Nybyggeri

Et udpluk af dine fordele:
- Attraktiv løn
- Fastansættelse
- Timeløn efter kvalifikationer

Praktisk information:
Stillingen honoreres jf. gældende overenskomst og ansættelsesvilkår forhandles ud fra kandidatens kvalifikationer. Opstart er når den rette kandidat er fundet og alle får svar på deres ansøgning.

Sådan søger du jobbet:
Søg stillingen ved at trykke på "Ansøg nu" og udfyld dine informationer på hjemmesiden. Du kan også søge ved at sende en mail med CV til hr@powermatch.dk. Skriv jobtitlen som emne. Efter din ansøgning ringer vi dig op mhp. en telefonisk samtale og dernæst en jobsamtale.

Vi opfordrer alle interesserede uanset personlige præferencer til at søge jobbet. Data bliver behandlet jf. vores privatlivspolitik, som kan læses inden ansøgningen sendes. Er du vores nye tømrer?

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Randers Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

PowerMatch, Njalsgade, 2300 København S

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054981

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet