Indflytningsklar lejlighed i to plan med god udsigt

Foto: Jernbanegade 18B, 3. th., 8900 Randers C .
dato

Adresse: Jernbanegade 18B, 3. th., 8900 Randers C
Pris: 1.595.000

Se boligen her

Lejligheden er lys og indbydende, og desuden er boligen lidt ekstra speciel, da der er to plan. Hjemmet tilbyder et samlet råderum på 158 kvadratmeter, og dets nederste niveau indeholder en rummelig entré med indbygget skabsplads.

Herfra kan I tilgå badeværelset med toilet og vaskefaciliteter samt en brusekabine, der blev renoveret i 2021, men hvor den matte travertin marmor er bevaret. Det store soveværelse er med direkte adgang til badeværelset. Køkkenet er opført i et tidløst design med god arbejds- og bordplads.

I åben forbindelse af køkkenet ligger alrummet med plads til et stort spisebord, og stuen er lys og indbydende med et stort dørparti mod altanen samt et åbent areal med trappe til førstesalen. Heroppe ligger en stor opholdsstue med flere anvendelsesmuligheder samt et ekstra værelse.


Denne rødstensejendom blev opført i 1940, men i 2011 blev bygningen opdateret med nyt tag og nye vinduer. Der hører flere fælles faciliteter til ejendommen, såsom vaskeri i kælderen og parkeringsmuligheder i gården efter først til mølle-princippet.

Denne lejlighed henvender sig til en bred målgruppe, da det er en oplagt egoistbolig til parret, der ønsker god plads, men der er også plads til børnefamilien, da planløsningen er fleksibel.

I skal glæde jer til den sydvestvendte altan, hvorfra udsigten er helt fantastisk med kig over naturen. I kommer til at bo rigtig centralt med under 300 meter til Randers Station, og der er gode busforbindelser langs Jernbanegade, som hurtigt tager jer mod Randers C.


Randers er en by, der kan lidt af det hele med alt fra gode spisesteder og spændende butikker til de maritime omgivelser langs Randers Fjord.

Når I skal ud at opleve byens fornødenheder, kan I med fordel tage til Randers Regnskov, der er placeret 650 meter fra adressen, og når hverdagen kalder, er der både skole og daginstitutioner samt gode indkøbsmuligheder inden for kort afstand.

Boligens areal: 158m2
Værelser: 4
Ejerudgift i måneden: 3.385

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: Nybolig Bjørn & Ankersen