Lys og indflytningsklar familievilla på attraktiv beliggenhed

Bækkelundsvej 9B, 8930 Randers NØ
dato

Adresse: Bækkelundsvej 9B, 8930 Randers NØ
Pris: 2.995.000

Se boligen her

Bækkelundsvej 9B er en villa til familien, der søger en attraktiv og indflytningsklar pakkeløsning. Her får I et lyst og flot opdateret hjem sammen med en tryg og naturnær beliggenhed - alt sammen med øje for vedligeholdelsesfrie løsninger.

Der er både elegance og praktikalitet over boligens intet mindre end 270 etagemeter, der hæver sig fra kælderplan til førstesal.

I 2008 blev al indmad revet ud af huset, og herfra er det moderniseret og opdateret, hvorfor I i dag kan flytte ind i et indbydende og velfungerende hjem. Ydermere kom en tilbygning til, som udfolder sig på en stor og lækker stue.


Herudover byder hjemmet på et lyst køkken-alrum, et stort badeværelse med gulvvarme i kælderen, yderligere to toiletter, fire gode værelser, og hertil flotte disponible rum i den pæne kælder, som nærmest fremstår som boligstandard.

Der er gulvvarme i hele stueetagen samt badeværelset, og det er tydeligt, at der er gjort noget ud af lyset i hjemmet - se bare ovenlysvinduerne i stuen.

Alt i alt står huset klar på at tage imod jer uden nogen overraskelser. Det samme gør sig gældende for haven, hvor der også har været fokus på at gøre det nemt og vedligeholdelsesfrit.

Senest blev den ene terrasse med direkte udgang fra køkken-alrum etableret i 2020 med sol fra morgen til aften, mens havens kæmpestore terrasse giver rigelig plads til sommerens selskaber og samtidig en skøn udsigt til den grønne natur. Heromme i de ugenerede arealer findes desuden et tidligere due- og hønsehus, der i dag fungerer som værksted. Det er tilmed isoleret.


Også beliggenheden er i den grad attraktiv for familien. Bækkelundsvej er blind, og for enden går et stisystem videre over åen til et naturskønt område forbi både mark og skov - perfekt til hundeluftning, løbeture såvel som rolige gåture i det fri.

Fra værelset mod øst er der fjordudsigt. Endvidere kan I både gå og cykle hurtigt til skole og institution, ligesom I også kan cykle til Randers midtby på godt fem minutter.

Slutteligt har I gode indkøbsmuligheder en radius af knap en kilometer fra jeres nye adresse.

Boligens areal: 191m2
Værelser: 4
Grundareal: 842m2
Ejerudgift i måneden: 2.174

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: Nybolig Bjørn & Ankersen