Kilde: Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: Nyt fra Spentrup - søndag den 6. september

Spentrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er ingen fremstillinger i grundlovsforhør i Østjyllands politikreds i dag.

Ordensbekendtgørelsen
Søndag kl. 02:22 blev en 31-årig mand fra Randers anholdt af en patrulje på Lilletorv ud for 7/11 butikken. Den 31-årige, der var kraftigt påvirket af alkohol forsøgte gentagne gange at forhindre patruljevognen i at passere på stedet. På trods af opfordring til at træde til side, fortsatte den 31-årige sin adfærd, og han blev til sidst anholdt og indbragt til detentionen. Han bliver inden løsladelse præsenteret for en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. 

Søndag kl. 04:58 blev en 41-årig mand fra Skanderborg anholdt på bandgården i Aarhus, idet han i spirituspåvirket tilstand optrådte højrøstet og udadreagerende. Han blev indbragt til politigården i Aarhus, hvor han overnatter i detentionen. Han bliver tilsvarende præsenteret for en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen inden løsladelse.

Færdsel
Lørdag kl. 16.32 blev en 25-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Katrinebjergvej i Århus N.

Lørdag kl. 16.50 blev en 23-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Stationsvej i Spentrup. Bilen havde desuden nummerplader på, som tilhørte et andet køretøj.

Lørdag kl. 20.06 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Randersvej i Århus N.

Søndag kl. 00.32 blev en 17-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Spangsvej i Risskov.

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.
På Herman Bangs Vej i Grenaa begået mellem d. 4/9 kl. 12.00 og d. 5/9 kl. 09.00
På Aage Bergs Vej i Risskov begået d. 5/9 mellem kl. 18.00 og kl. 21.34
På Albert Naurs Vej i Højbjerg begået mellem d. 5/9 kl. 18.30 og d. 6/9 kl. 00.30
På Elmevej i Risskov begået d. 6/9 kl. 03.19
På Thunøgade i Århus C begået d. 5/9 kl. 06.37.

 

Med venlig hilsen

 

Flemming Lau - vagtchef


Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Flere artikler