Nyt fra Spentrup i politiets døgnrapport

Profilbillede

Spentrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 


Efterlysning: Har du set Charlotte? 

Østjyllands Politi søger efter 54-årige Charlotte, som mandag aften kl. 21.00 cyklede fra sit hjem i Solbjerg i nedtrykt tilstand. Har du set hende, så ring 114. Du kan læse efterlysningen her. 

**

 

Specialpatruljen beslaglagde stoffer og knive

Østjyllands Politis specialpatrulje besøgte mandag ved middagstid en adresse i Brabrand på baggrund af et tip om, at der var ulovlige stoffer på stedet. 

Betjentene bankede på døren og gav sig flere gange til kende, men da ingen åbnede, og patruljen kunne høre aktivitet inde i lejligheden, brød de til sidst døren ind. 

Inde på adressen traf betjentene en 24-årig mand, som straks blev anholdt. Under en ransagning af lejligheden fandt politiet både kokain, skunk og MDMA og nogle tusinde kroner i kontanter. 

På baggrund af fundene blev den 24-årige sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

Ud over stofferne og pengene beslaglagde politiet også fire knive, som den 24-årige blev sigtet for at besidde. 

**

 

52-årig sigtet efter fund af stjålet knallert

En 54-årig mand kontaktede mandag kl. 14.32 politiet og fortalte, at han for et par uger siden havde fået stjålet sin knallert, da den holdt ved rutebilstationen i Aarhus. Nu havde han efter et tip fundet knallerten, der stod på en adresse i Tranbjerg. 

En patrulje kørte til adressen, hvor den 54-åriges knallert rigtigt nok holdt parkeret. 

På adressen traf betjentene en 52-årig mand, som forklarede, at han havde købt knallerten af en person, han ikke havde nærmere oplysninger om. 

Den 52-årige blev sigtet for hæleri, og den 54-årige fik sin knallert retur. 

**

 

Sigtet for hærværk på bil

Østjyllands Politi fik mandag morgen kl. 5.57 en anmeldelse om, at en mand stod og slog på en bil, der holdt ved p-pladsen foran togstationen i Randers. 

En patrulje kørte til stedet, hvor de hurtigt fik øje på en aggressiv mand, der stod og bankede til sidespejlet på en bil. Betjentene anholdt den 24-årige, som blev sigtet for hærværk ved at have ødelagt sidespejlet.  

**

Brand i skrald hos virksomhed i Randers

Politi og brandvæsen rykkede tidligt tirsdag morgen kl. 4.50 ud til en brand i en bunke affald hos en virksomhed på Hadstenvej i Randers SV. 

Affaldet, der var gået ild i, befandt sig i en lade, og der steg en større røgsøjle op fra stedet. Røgen aftog dog hurtigt, og brandvæsnet fik styr på branden, der umiddelbart ikke bredte sig til nogen bygninger. 

Ingen personer kom noget til ved branden. 


**

 

Færdsel

Mandag kl. 15.23 skete der et færdselsuheld i krydset Houvej/Eriksmindevej i Neder Randlev ved Odder. En 35-årig kvinde holdt stille i krydset, mens hun ventede på at kunne svinge til venstre, da hendes bil blev ramt bagfra af en bil ført af en 20-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Mandag kl. 19.03 blev en 20-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Århusvej i Trustrup. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Mariagervej i Spentrup begået mellem søndag d. 12/6 kl. 22.00 og mandag d. 13/6 kl. 5.30
På Damagervej i Viby begået mellem onsdag d. 1/6 kl. 00.00 og mandag d. 13/6 kl. 12.00
På Bjergegårdsvej i Hinnerup begået mellem fredag d. 10/6 kl. 14.00 og mandag d. 13/6 kl. 11.45
På Klokkerfaldet i Hasle begået mandag d. 13/6 mellem kl. 8.30 og kl. 15.30
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi