Pædagoger til Børnehuset Himmeldalen, Dagtilbud Nordøst

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hvis dit udgangspunkt også er barnets perspektiv og faglighed omkring lege og læringsmiljøer, så er det dig vi gerne vil have ansat i Børnehuset Himmeldalen i Dagtilbud Nordøst

Vi søger nemlig anerkendende, reflekterende og relationelle dygtige pædagoger pr. 1. oktober 2023 eller snarest derefter.

Stillingerne er mellem 32 timer til fuldtid. Der er tale om 3 faste stillinger i vuggestuegrupperne.

Overskriften er GODE BØRNEDAGE og du skal og kan være med til at understøtte;

  • Et dagtilbud, hvor det gode børneliv, nærvær og fællesskab er det bærende fundament
  • Et udgangspunkt i mangfoldighed, inklusion, fleksibilitet, læring, udvikling, trivsel, dannelse og leg.
  • En høj faglig kvalitet og reflekterende kultur
  • Fagligt organisatorisk kompetence forløb for alle pædagogiske medarbejdere med Tea Thyrre Sørensen om Tilknytning, selvregulering og samspil – med den professionelles rolle og selvindsigt som omdrejningspunkt
Vi tager udgangspunkt i en anerkendende, relationel og ressourceorienteret tilgang med det inkluderende perspektiv og praksis i alt vi foretager os.

Vi arbejder i tidlig indsats og sammentænke dannelse, omsorg og læring ved at skabe intentionelt lege og læringsmiljøer i vores børnehuse. Med udgangspunkt i de seks læreplanstemaer og de fællespædagogiske grundlagselementer fra den styrkede pædagogiske læreplan arbejder vi fokuseret med børne og voksne initiere aktiviteter, hverdagshandlinger, dannelse og leg, læring og udvikling for alle børn i dagtilbuddet. Med særlig fokus på at organiserer og tilrettelægge lege og læringsmiljøer hele dagen, hvor det pædagogiske personale er tæt på børnene og har et styrket fokus på barnets perspektiv i nærværende samspil og med udgangspunkt i børnenes egne lege.

I stillingerne er natur, udeliv og sundhed i lege og læringsmiljøer betonet over hele dagen. Det betyder, at sammenhæng mellem kost, krop, sanser, bevægelse i uderummet er daglige børnemiljøer. Vi er på ture i nærmiljøer hver dag og vores vuggestuebørn kører med Ladcykler og dagtilbuddets egen bus på lidt længere ture mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Endvidere forventes det, at du
  • Kan arbejde undersøgende og eksperimenterende i det pædagogiske arbejde såvel i inde og udemiljøet.
  • Kan medvirke til at skabe fleksible, differentierede og inkluderende læringsmiljøer, så alle børn føler sig som betydningsfulde deltagere i fællesskaber.
  • Kan arbejde videns baseret med kerneopgaven
  • I organisering kan være den refleksive praktiker, arbejder målrettet med samspillets kvalitet og din rolle og deltagelse i børns egen leg.
  • Er tilkoblingslækker og med et børnesyn, der viser, at barnets perspektiv er afsættet i alle overvejelser og handlinger.
  • Kan omsætte viden i betydningsfuld praksis for børnene og medvirke loyalt til at skabe kvalitet og udvikling i det pædagogiske arbejde.
  • Er forpligtende og relationel stærk og kompetent. Det gælder både i det relationelle arbejde mellem dig og børnene, børnene i fællesskabet, i samarbejdet med forældrene og i et tværgående samarbejde.
  • Arbejder didaktisk og systematisk reflekterende med læreplansaktiviteter, aftalemål, dagtilbudsloven mm. i samarbejde med kollegaer og ledelse
Vi ved, at en organisation med høj faglighed er kendetegnet med et sundt og stærkt arbejdsmiljø. Det er derfor vigtigt, at du sammen med os er forpligtende i det professionelle arbejdsfællesskabet for en stærk faglig kultur der samtidig også kendetegner et sundt og fælles arbejdsmiljø. Du har en aktie og vi har en fælles aktie.

Arbejdet er i alderen 0 – 6 år.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og reglerne om Ny Løn.

Er du pædagogstuderende og færdig uddannet til januar/februar 2024, så søg endelig. Vi venter gerne på dygtige medarbejdere.

Ansøgningsfrist
Den 29. august 2023.

Ansættelsessamtaler afholdes den 30. – 31. august 2023

Alle uanset køn, etnisk baggrund m.v. opfordres til at søge stillingen.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Randers Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Randers Kommune, Torupdalvej 11, 8930 Randers NØ

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.randers.dk/job/ledige-job-i-randers-kommune/113367

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5891327

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet